Even Voorstellen

Ik ben Anje Leenders, gehuwd en moeder van drie volwassen kinderen. Na ruim zestien jaar gewerkt te hebben in de gezondheidszorg startte ik in 2000 mijn praktijk voor Therapie en Coaching .

Naast mijn werk was ik als vrijwilliger actief in “Hospice Heuvelrug”.  Ook begeleidde ik jeugdnatuurgroepen van het IVN en gaf ik biologielessen aan diverse basisscholen. Van 2013 tot april 2016 was ik voorzitter van de NBGT.

Specialisaties

In mijn praktijk komen mensen met allerlei levensvragen en problemen. Daarnaast zijn er enkele gebieden waarin ik me extra heb verdiept: hoogbegaafdheid en dyslexie. Dat heeft er toe geleid dat ik ouders van kinderen met deze gaven heb bijgestaan. Mijn uitgangspunt hierbij is:

“Goed zorgen voor jezelf is goed zorgen voor je kind.”

Via het werk van mijn echtgenoot ben ik in aanraking gekomen met mensen die angst hebben voor een tandheelkundige behandeling. Gebleken is dat zij vaak na enkele sessies deze angst hebben overwonnen.

Geconfronteerd met verlies van dierbaren en verlies van gezondheid van hen die me nastaan heb ik  ervaren dat, door dit rouwproces aan te gaan, je leven zich verdiept. Je leert loslaten en gaat weer vertrouwen in het nieuwe.