Wat gaan we doen?

We gaan op een praktische manier aan de slag. Jij vertelt wat je bezighoudt. Daarop richten we onze aandacht. Ik vraag je om open te staan voor wat je denkt, voelt en in je lichaam ervaart. Ook als je niet goed weet wat je daar mee aan moet. Gaandeweg wordt dat wel duidelijk. Daar kun je op vertrouwen. Je kiest zelf altijd wat je wel en niet vertelt. Daarmee werken we. Altijd vanuit het “hier en nu”.

Hoe lang duurt het?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Het is afhankelijk van de aard van je probleem, wensen en mogelijkheden. Na de kennismaking maken we een aantal afspraken - meestal vijf of zes. In het laatste consult maken we de balans op. Wat heeft de therapie tot dan toe voor je betekent? Aan de hand daarvan bepalen we of het nodig is om er langer mee door te gaan. Natuurlijk komt het ook voor dat de therapie korter duurt.

Wanneer kan ik komen?

Elke werkdag. In overleg ook in de avonduren. De eerste afspraak maak ik zo snel mogelijk met je, meestal binnen een week.

Wat kan je voor mij betekenen?

In een veilige omgeving leer ik je hoe je zelf je probleem aanpakt. Op een manier die bij je past. Je ontdekt je eigen kracht en talent. Zodoende ga je steeds steviger op eigen benen staan. Anders gezegd: je vult je 'gereedschapskist' aan om zelf je huidige en eventuele toekomstige problemen aan te pakken. Je kunt van mij verwachten dat ik me van harte en ten volle voor je inzet.

Waarbij kan therapie helpen?

Bekijk de lijst hieronder en het onderdeel Voorbeelden op deze website. Heb je een hulpvraag die hier niet bij staat? Neem dan contact op en stel je vraag aan mij.

Hoe zit het met mijn privacy?

Ik heb een geheimhoudingsplicht. Dat geldt voor alles wat je mij vertelt. Contact met andere behandelaars vindt uitsluitend plaats nadat ik je daarvan in kennis heb gesteld en je daarmee ook instemt. Meer informatie vind je op de pagina Privacy.

Wat zijn de kosten? Wordt het vergoed?

Een overzicht van mijn tarieven en een verwijzing naar de actuele vergoedingen van zorgverzekeraars vind je op de pagina Tarieven